Sesiune de informare și atelier Europa Creativă – Cultura la București

europa creativa logo

Vineri, 8 mai 2015, începând cu ora 9.30, Biroul Europa Creativă România organizează la Bucureşti, în colaborare cu Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, în Sala „Victor Ion Popa”, Şos. Kiseleff  nr. 30, un eveniment dedicat operatorilor din sectoarele culturale şi creative care vor să acceseze anul acesta finanţările Programului Europa Creativă pentru proiecte de cooperare europeană.  

Evenimentul are două părţi: o informare generală despre Europa Creativă și liniile de finanţare ale Subprogramului Cultura (proiecte de cooperare europeană, traduceri literare, reţele şi platforme europene) şi un atelier de lucru dedicat completării şi depunerii propunerilor de proiecte în cadrul liniei de finanţare pentru proiecte de cooperare europeană.

Agenda evenimentului poate fi vizualizată la adresa: http://www.europa-creativa.eu/Files/uploads/60-Descriere%20&%20%20agenda_EC_8mai2015_.pdf 

Participarea este gratuită. Cei interesaţi sunt rugaţi să transmită formularul de înscriere de mai jos, completat prin e-mail la adresa cultura@europa-creativa.eu până cel târziu în data de 6 mai.

Formular de inscriere

Mai multe detalii pe pagina de internet: http://www.europa-creativa.eu/noutatic_doc_49_sesiune-de-informare-si-atelier-europa-creativa-cultura-la-bucuresti-8-mai-2015_pg_0.htm

europa creativa siglaEuropa Creativă 2014–2020 este programul UE pentru sectoarele culturale și creative. Este gestionat de Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură și are trei subprograme: Media, Cultura și o componentă transsectorială care constă într-un mecanism de garantare a creditelor bancare și în cooperarea în materie de politici.

Subprogramul Cultura finanțează: proiecte de cooperare între minumum trei țări; rețele europene care contribuie la profesionalizarea și întărirea capacității sectoarelor de a lucra la nivel transnațional; platforme europene care sprijină mobilitatea și promovarea creatorilor; traduceri literare.

BIROUL EUROPA CREATIVĂ: CUM VĂ AJUTĂM?

Biroul promovează Programul Europa Creativă în România și facilitează accesul operatorilor la finanțările acestuia prin organizarea de sesiuni de informare la nivel național și acordarea de asistență tehnică gratuită.

Ne puteţi scrie la adresa cultura@europa-creativa.eu sau contacta prin telefon, la 021.316.60.61, de luni până joi între orele 9.00–17.00 și vineri între orele 9.00–14.30

BIROUL EUROPA CREATIVĂ ROMÂNIA – SUBPROGRAMUL CULTURA
Adresa: Bd. Unirii nr. 22, parter, camera 3, sector 3, 030833 Bucureşti
Telefon: 021.316.60.61
E-mail: cultura@europa-creativa.eu
Website: www.europa-creativa.eu/cultura 

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziția Uniunii Europene.

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Uniunea Europeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *