Sinatra 100

sinatra 100  afis

calendar micSărbătorim 100 de ani de la nașterea lui Frank Sinatra printr-un concert aniversar de jazz alături de Gabriel Farkas & Band și Gaio Big Band în 8 decembrie 2015, orele 18.00 și 20.00, la Cluj-Napoca, Piața Lucian Blaga, nr 1-3.

Frank Sinatra

Frank Sinatra

Ediția a doua a Christmas Jazz Day îi este dedicată în totalitate maestrului Sinatra. Have Yourself A Merry Little Christmas, Jingle Bells, White Christmas, dar și New York, New York, My Way sunt doar câteva din piesele retrăite la Cluj într-un concert special de Crăciun pe note de jazz și farmecul lui Sinatra.

Cu un remarcabil talent actoricesc și o voce de invidiat, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul Americii secolului trecut, dedicându-și o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal și teatral, Gabriel Farkas este acum apreciat pe scenele muzicale și teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat și ușurința cu care reușește să poftească publicul în lumea eternului Sinatra.

#SINATRA100

Join the birthday concert!
„It’s Frank’s world, we’re just livin’ in it!”

Ascultă

The Best of Frank Sinatra, album

Vezi: Arhiva rubricii Calendar

Arhiva categoriei  Muzica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *