Singura Școală gimnazială Step by Step din țară a deschis anul școlar 2014–2015 cu așteptările și interesele elevilor

scoala step by step

Școala Gimnazială Step by Step a marcat luni, 15 septembrie 2014 începerea oficială a anului școlar 2014–2015 printr-o festivitate în care copiii au arătat ce doresc și ce așteaptă ei de la școală, într-un eveniment menit să redea sentimentul comunității între elevi, părinți și cadre didactice, în jurul intereselor celor mici, specific metodei educaționale Step by Step. 

De la sport și prietenie, jocuri și veselie, călătorii și libertate, pâna la artă și concentrare, scriere și reguli, matematică și experimente, excursii și limba rusă – copiii au spus ce vor să le ofere școala, atât pe cartoane colorate, care au format un copac al dorințelor, cât și în cadrul unor cântece create de ei, sau în timpul unor discuții spontane cu animatorul festivității, regizorul Radu Apostol, ambasador al metodei Step by Step în România.

an scolar 2014 2014 step by step

Festivitatea a fost deschisă cu câteva cuvinte rostite de invitati. Au salutat audiența și au urat copiilor mult succes în drumul lor de la potențial la performanță Cristiana Boca, directoarea Școlii gimnaziale Step by Step, și Conferențiar Universitar Dr. Doina Ștefănescu, membră în Consiliul de Administrație al Centrului pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională (CEDP), titulara catedrei de Filosofie pentru Copii la Școala gimnazială Step by Step in anul școlar 2014–2015.

Înainte de sunetul primului clopoțel, Cristiana Boca a punctat de ce anul școlar a început cu un dialog cu elevii: „Suntem o comunitate; creștem împreună, învățăm împreună. Împlinim așteptările copiilor și părinților deopotrivă, și îi educăm pe copii să reușească în viață, echilibrați și fericiți.”

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2014–2015 organizată de Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională (CEDP) pe 15 septembrie, între orele 9.00 și 10.00, la Școala Gimnazială Step by Step a marcat totodată 20 de ani de prezență a alternativei educaționale Step by Step în România, primul gimnaziu Step by Step din țară și inaugurarea noului teren de sport al Școlii Step by Step și al Grădiniței Bambi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *