Spectacol de magie cu Robert Tudor

robert tudor magie

Sâmbătă, 21 martie 2015, ora 10.30, la Palatul Național al Copiilor din București – Sala Mică, va avea loc spectacolul magicianului Robert Tudor, Ini Mini Mâini MO! Sigur acest salut va fi pe buzele tuturor.

O oră de veselie, de interacțiune și energie bună molipsitoare! Multe surprize magice!
Magicianul Robert Tudor este inspirat în spectacolele sale de magie de marele magician David Copperfield cu care s-a și întâlnit în repetate rânduri.

Robert Tudor: E drept că l-au pasionat toate aceste cuvinte încă din copilărie: magie, magician, spectacole de magie, iluzii, iluzionism. Și-a dorit să devină magician, iar astăzi, Magicianul Robert Tudor mai este numit în spectacolele de magie pentru copii și „Magicianul Looney”. Magicianul Robert Tudor spune: „Magia înseamnă mai mult decât niște trucuri, înseamnă entertaining și o depășire a limitei dintre imaginar și real, iar pentru mine, este important ca spectatorii să plece după spectacolul de magie cu sufletul plin, bateriile încărcate și cu zâmbetul pe buze. Spectacolul de magie trebuie să fie distractiv, să te incite, să-ți pui semne de întrebare, să te uimească, să te bucuri…”. Toate astea, magicianul Robert Tudor le poate face prin prezentarea sa unică a numerelor de magie.

magicianul robert tudor

Robert Tudor 

De mic a avut o pasiune pentru spectacole de magie. Avea 7 ani când a încercat primul număr de magie și spune că vecinele, frații și inclusiv mama au râs cu poftă de isprava sa de atunci. Abia la vârsta de 19 ani s-a implicat cu adevărat în lumea misterioasă a magiei, iar în 2004 a absolvit Școala de magie din Viena: Certificate Training Central Europe Viena – Austria. Într-un cuvânt a devenit magician adevărat cu acte.

Robert Tudor se mândrește cu un portofoliu complex de evenimente, numere de magie, tipuri diferite de spectacole de magie. Tudor spune: „Nu e nimic altceva care să mă facă mai fericit decât să răspândesc bucurie și zâmbete prin magie, iar pentru mine, ca magician, este o onoare de fiecare dată când sunt în fața publicului și prezint spectacole de magie. Îmi plac numerele de magie, show-urile cu magie, lucrurile spontane, magice, trucurile cu cărți, aparițiile și disparițiile de obiecte sau persoane. Îmi plac râsetele, zâmbetele, îmi plac oamenii, iar ceea ce mă face cel mai fericit este ceea ce iubesc să fac!

https://www.facebook.com/pages/Magicianul-Robert-Tudor/128802483839244.

http://magicianul.com.

Copilăria e magie! Vino la spectacol și ai să te convingi !

Preț bilet: 40 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *