Știința de a deveni boier

cisnadioara

Dan Dănilă, fondatorul Academiei Oamenilor de Succes, împreună cu invitații săi din Sibiu și București va prezenta pentru prima dată în România Știința de a deveni boier

În 20 și 21 septembrie 2014, la pensiunea „Casa cu flori” din frumosul sat săsesc Cisnădioara, Academia Oamenilor de Succes va prezenta primul seminar cu tema „Rețeta succesului – 10 ingrediente pentru a reuși în România”. Acest seminar este destinat tuturor românilor care vor să învețe cum să devină persoane de succes.

Într-o discuție cu Dan Dănilă, cunoscutul jurnalist din București, Bogdan Ficeac afirmase: „Noi românii avem astăzi libertate dar nu știm ce să facem cu ea!” Și într-adevăr această debusolare moștenită de la regimul comunist va continua să întârzie progresul țării și al societății românești. În același timp va perpetua o stare de nemulțumire în rândul populației, dar mai ales printre românii ce au refuzat apartenența la o nouă generație de sacrificiu.

Antreprenor româno-canadian, fondatorul Academiei Oamenilor de Succes și autorul romanului Frontieriștii, Dan Dănilă a plecat în vest pentru că refuzase să mai fie parte dintr-o altă generație de sacrificiu. El vroia să devină boier, căci știa în adâncul sufletului că merită și poate. Ajuns în America, a învățat că mai întâi trebuie să devii boier la minte și mai pe urmă la pungă. Din experiența lui de businessman și din învățătura lui cu cei mai mari antreprenori și milionari americani, Dan Dănilă va împărtăși și celor rămași acasă din știința de a deveni boier. La poalele Făgărașilor, pe fondul unei toamne transilvane, toți doritorii de o viață mai bună și prosperă vor avea la dispoziție zilele de 20 și 21 septembrie, pentru a învăța primii pași ca să devină persoane de succes.

Dan Dănilă și invitații săi din Sibiu și București, experți în branding și reprogramarea minții, în marketing și comunicare, în autodepășire și curaj, garantează tuturor participanților la acest seminar câștigarea unei noi VIZIUNI despre ei înșiși și despre viață în general. O nouă viziune atât de necesară oricărei persoane de succes.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al Academiei Oamenilor de Succes la linkul următor: http://dandanila.com/retetasuccesului/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *