Summer Time – concert jazz, live

madalina mantu concert

eveniment liber sa spunAvem deosebita plăcere să vă invităm la un nou recital de excepţie al cunoscutei, de acum, Mădălina Mantu, intitulat Summer Tine –concert jazz, live. Jazz-ul, musical-ul şi alte genuri muzicale la fel de expresive vor face obiectul unei minunate seri în locaţia noastră. Prin urmare, tot ce vă rămâne de făcut este să veniţi alături de noi vineri, 5 august, începând cu ora 19.30, la Ceainăria ARTea (Strada Amiral Vasile Urseanu, nr. 1, București) pentru a intra în posesia unui autograf al artistei ori pentru a vă delecta gusturile în materie de muzică de cea mai bună calitate.

Pentru cei care nu o cunoaşteţi, Mădălina Mantu este cântăreaţă de naţionalitate româno-germană, născută în România, având dublă cetăţenie. Provenind dintr-o familie de muzicieni cu reputaţie atât în ţară, cât şi în afara acesteia, Mădălina a moştenit calităţile tatălui său, care i-a fost mentor în educaţia muzicală pe care şi-a construit cariera. Mădălina a urmat cursuri de pian începând de la vârsta de 6 ani, iar la vârsta de 21 de ani, perioadă până la care a studiat intensiv canto clasic, a fost solicitată prin contract în Germania. A activat profesional exclusiv în Occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluţiile de pe scene renumite din Germania şi Elveţia.

summer time madalina mantu

Plecată de peste 20 de ani din România, Mădălina Mantu s-a făcut remarcată prin calităţile ei vocale remarcabile pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internaţional. Mass-media din Germania i-a acordat, în repetate rânduri, o atenţie deosebită: cântăreaţa de origine română este o răsfăţată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului. A acordat zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar de departe cea mai mare realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariţia televizată de la SAT 1, unde cântăreaţa a susţinut un recital la o emisiune matinală de maximă audienţă, Frühstücksfernsehen.

Mădălina Mantu a activat în importante locaţii de gen şi la evenimente de prestigiu din vestul Europei, în oraşe precum: Bad Pyrmont, Hamburg, Hanovra, Hameln, Köln, Düsseldorf, Berlin din Germania, dar şi Zurich – Elveţia şi altele.

Rezervări: 0773 303 113
Suport artistic: 25 lei

https://www.facebook.com/events/305058593218260/

 

logo liber sa spunVezi: Arhiva categoriei Muzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *