Tabăra de creaţie Rubin-Dubova, ediţia a XI-a

tabara de creatie dubova rubin

Cea de-a 11-a ediţie a Taberei de creaţie Rubin-Dubova, proiect de anvergură al Fundaţiei Rubin, a început luni, 1 august 2016, la Cazanele Dunării. Unii dintre cei mai interesanți artiști din România răspund și anul acesta chemării Dunării. Ei vor trăi în golful Dubovei timp de o săptămână, și, perfect integrați în energia locului, vor crea. Locul în sine ales pentru eveniment este considerat de organizatori, dar și de participanți, ca fiind unul perfect pentru creație și artă.


Invitaţii acestei ediţii a taberei sunt artiştii Doina Moisescu-Herivan (București), Edith Torony (Timișoara), Eugen Raportoru (București), Georgiana Iancu (Timișoara), Horia Bojin (Timișoara), Marinela Măntescu (București), Marius Leonte (București), Mihai Moroz (Lugoj), Valeriu Sepi (Timișoara), Vlad Gherghiceanu (București) și scriitoarea Nicoleta Papp (Timișoara).

dunare cazane

Tabăra de creaţie Rubin-Dubova se desfăşoară în perioada 1–8 august 2016, în localitatea Dubova (judeţul Mehedinţi). Inițiată de timișorenii care au pus bazele Fundației Rubin, Tabăra de creaţie Rubin-Dubova participă la consolidarea strategiei de dezvoltare a zonei danubiene prin punerea în valoare a inegalabilului peisaj din zona Cazanelor Dunării, fiind şi o platformă pentru intensificarea schimbului de experienţă între artişti.
Tabăra este organizată de Fundaţia Rubin în parteneriat cu Primăria Dubova. Eveniment cu renume, de-a lungul deceniului de existență, tabăra a adus împreună peste 170 de artiști.
Sponsorii ediției: Bergenbier, Print Press, Incremental, Emilliani, Şcoala de Meserii Eurotraining, Papillon Cafe și Restaurant Amphora.
Parteneri media: TVR Timişoara, Radio Timişoara, PressAlert, Timiş Online, 24 Fun, Timisoreni.ro, tmEvents și Ora de Timiș.

logo liber sa spun  Vezi: arhiva categoriei Arta plastică 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *