Tango pe Lipscani

tango pe lipscani

eveniment liber sa spunLa început de septembrie, publicul bucureştean se va putea delecta cu un eveniment special în peisajul cultural bucureştean – Tango pe Lipscani, eveniment organizat de Teatrul de pe Lipscani, în parteneriat cu AMPT (Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic). Timp de două seri (5-6 septembrie 2015), sunteţi invitaţi să dansaţi tango pe Lipscani. Pe toată porţiunea străzii din faţa teatrului se va amenaja o scenă pe care iubitorii de dans, dar şi trecătorii vor putea dansa alături de cursanţi ai şcolilor de tango din Bucureşti.

tango pasion 2

Alături de noi în acest eveniment, se află Comunitatea de Tango Bucureşti: ACT ( Asociaţia pentru Cultură şi Tango), Asociaţia eLIBERarte, Augustin Păun şi Oana Ispir, Bucharest Social Dance (Eugen Cristea), Casa de Tango, Corina Petrescu (BelTango), DANS (Lucian Stan & Raluca Aldea), Dragoş Rouă, TangoPasion, Studio Happy Feet, TangoBrujo / Campionii Europeni de Tango – Csongor Kicsi&Laura Iaru. Toţi aceştia vor fi prezenţi pe strada Lipscani la o noapte de Milonga, pentru a dansa alături de voi. Sâmbătă, 5 septembrie, tangoul va începe la ora 17.00. Alături de iubitorii de tango se va afla DJ Crista Darie. Seara de tango va continua cu un party special, Scent of a Woman, unde, alături de DJ-ii noştri, veţi putea dansa pe accente de tango in fusion cu elemente şi ritmuri de swing şi clubbing.

tango pasion

Tot sâmbătă seara, începând cu ora 20.30, va avea loc concertul live al artiştilor Emy Drăgoi şi Jezebel, avându-i invitaţi pe Bianca şi Alessia Drăgoi. Emy Drăgoi si Jezebel propun publicului larg şi comunităţtii de tango un concert extrem de viu şi autentic ce transferă magia Buenos Aires-ului pe strada Lipscani, în inima Centrului Vechi.

Duminică, dansul în strada Lipscani va începe la ora 18.00. De la ora 20.00, se va desfăşura concertul live Emy Drăgoi 3D Pro’ect –Tango Omagiu Astor Piazzola. Concertul de duminică este unic în România: un trio de acordeoane ce omagiază tango-ul şi, mai ales, pe Astor Piazzola, cel care a inovat şi creat un nou curent în muzica de tango.

E’ un profumo…
Avvolgente… Caldo… Sensuale
E’ una Storia Travolgente
E’ un TANGO!

Participarea la evenimentele de stradă, concerte și Milonga este gratuită.

DRESS CODE – Elegant Black

Tango pe Lipscani – event powered by the Bucharest Tango Community
Concept – LA MUSE şi TangoPasion (https://www.facebook.com/tangopasion.ro)

Un eveniment susţinut de Casa de Vinuri Cotnari.

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Dans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *