Teatrul „Ion Creangă” vă invită să puneți fapte bune în ghetuțe

teatru in ghetute

logo mare teatrul ion creangaÎntre 2 și 5 decembrie 2015 Teatrul „Ion Creangă” din București organizează cea de-a doua ediție a proiectului Teatru în ghetuțe, o campanie socială menită să îi încurajeze pe copii să facă fapte bune și să vină în sprijinul micuților care au nevoie de ajutor. Campania se desfășoară la sediul administrativ al Teatrului „Ion Creangă”, aflat pe Str. General Constantin Budișteanu, nr. 24, unde se vor strânge donații pentru copiii care provin din familii aflate pe stradă și pentru copiii de la Centrul Maternal Casa Agar.

Timp de 4 zile, sediul Teatrului „Ion Creangă” se va transforma într-un Laborator de cadouri, unde cei mici, însoțiți de părinți sau bunici, pot aduce hăinuțe, ghetuțe și jucării, care vor fi împachetate cu multă grijă în cadrul unor ateliere speciale de bricolaj, pentru a fi așezate în tolba lui Moș Nicolae. Atelierele de fapte bune vor avea loc zilnic, între orele 11.00 și 19.00, iar pentru ajutorul oferit, tinerii spiriduși vor avea parte de o surpriză.

jucarie copii

Duminică, 6 decembrie 2015, cu sprijinul Samusocial din România și al Asociației Touched România, cadourile vor ajunge la cei peste 100 de copii care au mare nevoie de ele.

jucarii 2 campani teatru

Campania „Teatru în ghetuțe” a fost inițiată în decembrie 2014, cu scopul de a ajuta copiii care provin din medii defavorizate și de a le oferi un motiv de bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În 2015, Campania se desfășoară atât la sediul administrativ al Teatrului, cât și în 4 școli partenere (Liceul German Goethe, Școala Gimnazială „I. Heliade Radulescu”, Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” și Școala Gimnazială „Ion Dumitriu”), unde vor fi colectate donații oferite de elevii unităților de învățământ.

Comunicat al Teatrului „Ion Creangă”

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Campanii

 Arhiva categoriei Teatru 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *