Teatrul Mignon din București deschide stagiunea pentru copii

Afis Minciuna Albastra minimignon

eveniment liber sa spunÎncepând cu luna martie 2015, Teatrul Mignon din București deschide stagiunea dedicată copiilor și adolescenților prin programul MiniMignon.

MiniMignon este un spațiu al libertății de creație, un laborator al jocului, un loc al poveștilor alese cu grijă pentru a stârni emoția. Spectacolele sunt însoțite de o serie de ateliere pentru cei ce încă nu au depășit vârsta minunată a copilăriei.

Stagiunea se va deschide cu premiera spectacoluluisigla teatrul mignon Minciuna Albastră, care se va juca în zilele de 7, 8, 15, 22, 29 martie, începând cu ora 11.00. Din distribuția spectacolului fac parte Cristina Paraschiv, Dana Paraschiv și Adrian Bîlă.

La ceas de seară, căzută de pe cerul înstelat, Doamna Luna ne șoptește povestea minciunii albastre desprinsă din peripețiile lui Relu și Filip. Cei doi frați, îndrumați de un prieten neobișnuit, pornesc într-o aventură în care doar adevărul îi mai poate salva, pe ei si pe părinții lor, de albăstreala buclucașă. O poveste presărată cu teatru de umbre, puțină aventură, teatru de păpuși, și un strop de magie…

Spectacolul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Prețul unui bilet este 25 RON.

Rezervări: contact@teatrulmignon.ro sau 0743.318.772
Adresa: Str. Hristo Botev, nr. 1
Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/teatrulminimignon

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Teatru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *