Trupa românească „Golan” la Festivalul Internațional „United Islands” Praga

trupa golan la praga

Trupa românească de muzică electronică „Golan” va concerta la Praga duminică, 26 iunie 2016, la orele 17.00, pe insula Kampa, ca headliner pe scena Radio 1, în cadrul Festivalului Internațional de muzică „United Islands” 2016, care se desfăşoară în perioada 23–26 iunie 2016.

United Islands Praga este cel mai mare festival multicultural și multi-genre cu intrare liberă din Republica Cehă, atrăgând anual peste 60.000 de vizitatori care au astfel ocazia de a întâlni artiști noi şi interesanți din toată lumea. În 2016 se află la cea de-a XIII-a ediție, iar organizatorii își propun să prezinte o paletă și mai largă de trupe și artiști care să reprezinte diversitatea regională și culturală a țărilor participante. Membrii trupei „Golan”, o trupă cu potențial uriaş, care are toate şansele de succes la publicul festivalului, vor fi reprezentanţii României.

Formată din 3 membri: Alex, Mihai și Ernesto, alături de care urcă pe scenă un DJ, trupa se constituie într-un mix inedit, cu un sound original, aducând, prin stilul ei, o tentă umană muzicii electronice contemporane, cu un sunet melodios care predispune la visare, dar care în același timp îl îmbie pe ascultător la dans.

logo liber sa spun

Vezi: Arhiva categoriei Muzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *