Vacanţa de vară într-o zi

vacanta de vara afis

Este prima lună de vară și începem să visăm la călătorii, mare, bronz. Așteptăm cu nerăbdare concertele, serile la terase, străzile goale ale orașului în weekend-urile în care aglomerația parcă se evaporă. Ne bucurăm de mirosul florilor de tei, de ploile scurte și parfumate și de spectacolul soarelui la apus. Este anotimpul în care ne întoarcem cu gândul la una dintre cele mai frumoase emoții ale copilariei: vacanța mare!

De dimineața până seara băteam străzile în căutarea unor noi aventuri. Exploram, nu ne era teama sa ne murdărim, sa ne julim, pentru că știam că recompensa este mare: bucurie, joc și joacă. Uitam de foame, uneori mai furam un măr sau un pumn de cireșe din curțile pe care le găseam în drumul plin de curiozități și de râsete zgomotoase. Ne stingeam setea direct din găleata scoasă din fântână, găseam mereu soluții, relaxați, senini. Cred că despre copilărie am putea să scriem la nesfârșit pentru că a fost perioada în care timpul nu avea măsura, nici valoare. Dar ne e teamă să nu stricăm cumva magia acelor zile, pe care fiecare am simțit-o diferit.

jocuri copii

Ne-am strâns într-o seară câțiva prieteni și ne-am gândit să creăm un eveniment care să ne ofere un spațiu în care să ne simțim din nou copii. Și cel mai potrivit loc pentru asta este Casa Universitarilor, o oază de verdeață în mijlocul orașului, pe care noi o numim pădurea urbană. Vă invităm sâmbătă, 20 iunie 2015, ora 11.00, să redescoperiți Țară, țară, vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Baba oarba, Elasticul, Șotronul, Leapșa, Flori, fete, filme sau băieți, Telefonul fără fir, Coarda, Lapte gros, chiar și Pitita. History Escape te va duce în lumea lui Alexandru Ioan Cuza, în care va trebui să descoperi singur ițele încurcate ale politicii acelor vremuri. Vei fi detectiv, vei face cunoștință cu cel care a fost proprietarul casei, cu secretele lui cele mai ascunse și va trebui să dai un verdict pentru o crimă care nu a fost elucidată până astăzi. Ai 60 de minute la dispoziție să descoperi. Ateleriele de improvizație, de pictură, de origami și modelaj ne vor ajuta să ne scuturăm de monotonia grijilor zilnice. Vom descoperi talente pe care nici nu bănuiam că le avem.

prieteni-joc-copii

Mihaela de la Împletituri (https://goo.gl/nr88N9) se va juca cu părul tau. Avem și coronițe din flori naturale, create cu drag și cu miros de vară.
Veți găsi târg de produse naturale, hand-made, spaţii de recreere. Foișorul din mijlocul pădurii va găzdui jocuri de rummy, tabinet, mafia, Nu te supăra, frate!.
De mâncare și de băutură se vor ocupa: Latin Pizza (https://goo.gl/6A2WUY), Urban Burger (https://goo.gl/rdGrHW), Prosecco Bar (https://goo.gl/tpaG3u), Mașina cu înghețată (https://goo.gl/wnqkV8), Coffee Bike (https://goo.gl/lzweZR).
Seara ne vor bucura urechile Jazu, Camerata Regală, Mariano Castro solo set. Ne vor dansa cei de la Tango Tangent. Vom încheia ziua cu un spectacol de foc susținut de Drum’n’fire.

Vă așteptăm la joc și joacă!

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Copilărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *