Virgiliu Parghel – desen cu si despre viata la „Amintiri in buzunarul inimii”

Mada Ion si Loreta Popa va invita la un „peisaj” sonor, cu scene din viata, la „Amintiri in buzunarul inimii”

“…Nu avem nici o sansa, nu putem face nimic, asteptam zadarnic”…

Mama i-a aratat cum se picteaza fara sa aiba scoala de profil, doar intuitiv, cu pasiune si cu har. Feciorul s-a ambitionat sa mearga mai departe pentru ca a simtit ca acesta era drumul…
In institut l-a avut mentor pe Corneliu Baba, Celebrul, personalitatea de prim ordin a picturii romanesti contemporane a avut o influenta majora in formarea tanarului student.
Poate cea mai importanta si fericita perioada a vietii sale au reprezentat-o cei 29 de ani petrecuti alaturi de Anca Parghel, cantareata de muzica jazz „plecata” spre nori nu demult.
La varsta foarte frageda de 18 ani, Anca se casatoreste cu pictorul Virgiliu Parghel, de care s-a indragostit nebuneste inca de pe la 14 ani si caruia i-a pozat de nenumarate ori. La 19 ani il naste pe Ciprian, iar mai tarziu pe Tudor, iar in 1997 paraseste tara si ruptura a fost iminenta.
Clipe de viata cu artistul plastic Virgiliu Parghel, joi, 27 ianuarie, la ora 21.00, la Radio3Net “Florian Pittis”, la “Amintiri in buzunarul inimii”. Un talk-show de colectie prezentat de Loreta Popa de la Jurnalul National, editat video de Brandusa Balan si produs de Madalina Ion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *