Ziua bloggerilor la Masca

ziua bloggerilor teatrul masca

Teatrul Masca va invită miercuri, 13 februarie 2013, ora 19.00, la Ziua bloggerilor la Masca, ediția a treia. Cu această ocazie va fi vizionat în avanpremieră spectacolul Militarul fanfaron, adaptare după Plaut, în regia lui Mihai Mălaimare, care va avea premiera oficială pe data de 16 februarie 2013.

Ziua bloggerilor la Masca este un eveniment care a început ca mascatweetmeet, organizat împreună cu DreamTeamRo. În primul an aţi văzut spectacolul Slugă la doi stăpâni, iar anul trecut Comedia erorilor. Intrarea s-a făcut cu invitații, iar după spectacole a avut loc o întâlnire mai mult decât cordială a bloggerilor cu actorii.

La fel ca şi anul trecut, înscrierile se fac pe mailul anca_florea2000@yahoo.com, persoană de contact: Anca Florea. În mail trebuie să specificaţi dacă doriţi 1 loc sau 2 locuri. Mai mute detalii găsiți pe blogul teatrului: http://teatrulmasca.wordpress.com/.
Acest anunţ este doar pentru cei care au blog și scriu pe el cu o anumită constanţă, cu dăruire şi cu bucuria de împărtăşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *