Ziua Independenților la Teatrul Metropolis

Două teatre, două spectacole, aceeaşi scenă

Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Teatrul Metropolis şi Teatrul independent UNTEATRU din București lansează programul cultural „Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis”. Aşadar, în fiecare lună, Teatrul Metropolis îşi va deschide porţile pentru companiile independente de teatru şi va prezenta noi producţii alături de teatrele partenere.

Programul cultural „Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis” va debuta marţi, 27 martie 2012, cu două spectacole: de la ora 19.00, comedia Autobahn după Neil LaBute şi de la ora 20.30, o frumoasă poveste de dragoste: Frumoasa călătorie a urşilor Panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt de Matei Vişniec.

„Teatrul înseamnă prietenie, echipă, uniune. «Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis» este un acord de prietenie între două instituţii: Teatrul Metropolis şi Teatrul independent UNTEATRU. Am gândit acest proiect pentru publicul nostru căruia îi vom dărui spectacole noi în fiecare lună şi pentru producţiile independente pe care ne dorim să le sprijinim în tot demersul lor.” (George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis).

 Autobahn după Neil LaBute, ora 19.00

Traducere de Mihaela Sârbu şi Andreea Grosu

Regia: Andreea şi Andrei Grosu

În distribuţie: Corina Moise, Bogdan Cotleț, Alexandra Murăruș, Cristi Balint, Iulia Samson, Vlad Logigan / Alexandru Gâtstrâmb

Frumoasa călătorie a urşilor Panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt de Matei Vişniec, ora 20.30

Regia: Cătălina Buzoianu

Cu: Iolanda Covaci şi Marius Călugăriţa

Mişcare scenică: Galina Bobeicu. Elemente de pantomimă: Adrian Nour. Sound design: Mihai Prejban, Sorin Antonie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *